Da li stvarno propuštene prilike najviše koštaju u životu.

Kada sam od vlasnika kompanije među prvima čuo za ovu mogućnost, odmah sam znao da je to prava stvar. I još kada sam u direktnom razgovoru vidio sve detalje kompenzacijskog plana malo je reći da sam se ODUŠEVIO.

I shvatio sam da ovo NIKAKO NE SMIJEM PROPUSTITI! Poznato je da najviše košta propuštena prilika, a imam osjećaj da kada bi ovo propustio bio bih kao oni koji su propustili kupiti dionice Facebooka na samom početku dok je malo tko shvaćao što će on postati.

Pogledajte što kaže naš Certificirani Lider Tomislav Pogačić

Zašto je bitno reagirati što prije?

U samo 21 mjesec pridružilo nam se preko 20000 članova

Zašto što prije odabrati nasu kompaniju?

Kompanija inFace Invest Group je prva u svijetu koja stvaranje online društvene mreže započinje kroz franšizni model poslovanja. Posao starta sa franšizom SFT21, , u izradi je vlastita društvena mreža (SFToYou) te usporedno i  web shop, kasnije i vlastita kriptovaluta i blockchain te vlastiti platni procesor i još mnogo toga.

Samo zamislite koje biste sve ciljeve mogli ostvariti. One za koje ste uvijek mislili da će ostati samo mašta. Sada je napokon došlo vrijeme da maštu pretvorite u ciljeve, a ciljeve u realnost.

Pogledajte u praksi kako izgleda ZAGARANTIRANA ZARADA u našoj kompaniji.

NEMA RIZIKA

90-dnevna garancija na zadovoljstvo poslovanjem u kojem periodu svaki član može bez ikakvog rizika testirati sustav i nakon 90-tog dana odlučiti da li odustaje ili nastavlja poslovanje. U slučaju odustajanja članu se vraća iznos njegove investicije u cijelosti, dok član koji odluči poslovanje nastaviti, potpisuje franšizni ugovor. Dakle, NEMA RIZIKA.

Automatizirani sistem poslovanja, odnosno kontrolna ploča jedinstvena u svojoj funkcionalnosti uz tri mehanizma kojima je zadaća što ravnomjernije popunjavanje binarne matrice kako bi SVI zajedno zaradili ozbiljan novac.

Model umrežavanja i raspodjela profita te sistemska škola sa 7 razina.

Kako se registrirati?

InFace Invest Group Ltd – Kompanija posvećena Vašem uspjehu

Zašto čekati? Ako nema rizika?

Ispunite kontakt formu ako želite vidjeti detalje

Vaši podaci su zaštićeni
  Poštujemo Vašu privatnost
2020-06-09T16:24:05+00:00June 4th, 2020|

Leave A Comment